Oğuzhan BEY 02,05,2017

İğneli Epilasyon

Merhabalar arkadaşlar , sizlere belki faydam olur diye yazıyorum.Hepimizin fiziksel sorunsalları var , biliyorum herkesin ki kendine göre büyük problemler ama benim ki gerçekten hayatımı çok zorlayan düzeydeydi. Konumuz suratımın neredeyse yarısını ilhak edip egemenliğini ilan etmiş kaşlarım. Evet burada cinsiyetimi öğrendiniz, erkeğim.:)

Arkadaşlar yakın zamana kadar kaşlarım umurumda değildi çünkü aynaya bakmıyormuşum. Bu zamana kadar göz zevkinizi bozduğum için özür dilerim. Eski fotoğraflarımdaki çocuğu gördükçe yani ekmek veresim gelmiyor. Neyse konumuza gelirsek ben bi gün aşık oldum ve kız o kadar güzel ki anlatamam. Benim için dünyanın en güzel kızı, işte o zaman aynaya bakmaya başladım ve suratımın ortasındaki balta girmemiş tüy yığınına müdahale etmeye karar verdim. O kadar şanslıyım ki ne yapıcam diye düşünürken Şeyda ablayı buldum. Gerçekten işinde bir numara. Ondan başkasına dokundurtmadım bugüne kadar. Epilasyon tarihlerimi hayatıma göre değil, hayatımı epilasyon tarihlerime göre düzenlemeye başladım. (Bu arada yukarda bahsettiğim güzel kızla sevgili oldum J) Ayrıca bana rahatsızlık vermesini geçtim insanların beğendiği kaşlarım oldu, kızlar nereye gittiğimi sormaya başladı. Ve bunu bir anda yapmadık, insanlar ertesi gün okula gittiğimde dönüp bana bakmadılar. Yavaş yavaş ve benim istediğim şekilde yaptık. Ben her ne kadar işi abartmak istesem de Şeyda ablanın deyimiyle feminen bir görüntü olmasına izin vermedik. Şu anı soruyorsanız epilasyonu bitirdik arkadaşlar, ben arada gidip Şeyda ablanın kahvesini içiyorum. Ona sarılıyorum kocaman ve çok teşekkür ediyorum. Befora-after halimi merak ediyorsanız Şeyda abla size gösterir, bu yazdıklarımın da boşuna olmadığını görmüş olursunuz. Ya bırakın dalga geçmeyi ben kaş kelimesini kullanmaktan korkardım şimdiyse benim için çok normal. Eminim benim gibi sorun yaşayanlarınız var, erkek adam kaş mı aldırır denenleriniz var. Fazlaysa aldırılıyor işte bundan doğal bir şey yok.

Son olarak Şeyda abla seni iyi ki tanımışım. Bu yazdıklarımda çok samimiyim, benim için hayattaki en özel birkaç insandan birisin. Bugün olduğum insansam senin bana katkın çok fazla. Emeklerin için çok ama çok teşekkür ederim canım Şeyda ablam. Umarım ben de bir gün senin hayatını güzelleştirecek işler yaparım. Bu arada Aynur abla seni de unutmadım. İkinizi de çok öpüyorummmm.

Kalitenin adresi Auraform Doktorunuz Oğuzhan 02, 05, 2017